Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
13 dec. Nieuwsbrief december Tennisclub Vriezenveen
16 sep. dag 5 Shoeby Open Vriezenveen
15 sep. dag 5 Shoeby Open
15 sep. dag 4 Shoeby Open
14 sep. Dag 3 Shoeby Open
13 sep. Dag 2 Shoeby Open Vriezenveen
12 sep. 1e dag Shoeby Open Vriezenveen
28 aug. Najaarscompetitie
10 jul. Winnaars Hekman Open
29 jun. nieuwsbericht juni
10 mei Najaarscompetitie bijlagen
9 mei Laatste competitiedag 27 mei
8 mei tussenstanden voorjaars competitie 2017
8 mei Nieuwsbrief mei
13 apr. Pinnen op de tennisclub
6 apr. Nieuwsbrief april 2017
20 maa. Kantinedienstrooster 2017
9 maa. Voorjaars schoonmaak
6 maa. Clubkleding 2017
22 feb. out of order
20 feb. Algemene Ledenvergadering 15 maart 2017
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
Nieuwsbrief december Tennisclub Vriezenveen
 Mark van der Kruk  BELANGRIJK NIEUWS  405x gelezen

Bij deze de nieuwsbrief van december.

Tennisclub Vriezenveen


Download bestanden
Nieuwsbrief december Tennisclub Vriezenveen 381 KB (1258x opgehaald)
woensdag 13 december 2017, 16:15 uur
dag 5 Shoeby Open Vriezenveen
 Mark van der Kruk  BELANGRIJK NIEUWS  278x gelezen
De een na laatste dag. Op naar de finale.

Vandaag was een wat rustige dag. Er zijn een paar leuke wedstrijden gespeeld met een echte scheidsrechter van de KNLTB.

Morgen maken we ons op voor de finaledag en dan weten we wie zich winnaar van het Shoeby Open Vriezenveen 2017 mag noemen. Vanaf een uur of 1 zal er een mooie Texaanse barceue zijn met een rook ovene, diverse soorten vlees en speciaal voor de kids kinderspiesjes.

Morgen om 16.00 uur wordt tevens de finale gespeeld van het Shoeby Open Kids Vriezenveen. De JE 10 t/m 14 jaar zal gespeeld worden.

Morgen gaan we wederom met lootjes langs om aan de verloting mee te doen die gelijk na de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Gepland is dat deze rond 19.00 uur zal zijn.

Rest mij jullie wederom een goede nachtrust toe te wensen en tot morgen op ons park

De Toernooicommissie
(Emmy, Mark en Jaco)

zaterdag 16 september 2017, 22:57 uur 1 reactie (reageer)
dag 5 Shoeby Open
 Mark van der Kruk  BELANGRIJK NIEUWS  251x gelezen
Het einde van de werkweek zit erop. Vandaag hadden we niet te klagen over de weersomstandigheden dus daar zeggen we dan ook niets over. Terwijl de drankjes hier heerlijk genuttigd worden en de hapjes rondgaan, staat op de achtergrond de muziek van Jannes te spelen en zit de stemming er goed in.
Terugkijkend op de wedstrijden van vandaag, zijn voor 90% de halve finales en/of finales bekend.

Morgenochtend 10.00 uur starten we weer met de wedstrijden. Tevens worden dan poulewedstrijden gespeeld voor het Shoeby Kids Open Vriezenveen. Na morgen zijn daar ook de finales bekend en deze worden op zondag om 16.00 uur gespeeld.

Morgen is er vanaf 15.00 uur een heerlijke barbecue met sate, karbonade etc etc. Mochten jullie komen kijken en/of spelen iedereen is uiteraard van harte welkom om een hapje mee te eten.

Zaterdag beginnen de kwart en halve finales. Om 19.00 uur wordt de dames dubbel 8 finale gespeeld. Deze dames, nieuwe leden van de club, spelen hun eerste toernooi en staan gelijk in de finale. Toppers......

Morgen start ook de verkoop voor de verloting van as zondag. De hoofdprijs ter waarde van 369,00 staat uitgestald in de kantine. Er zijn verschillende dames die morgen en zondag langskomen om loten te verkopen voor de vele prijzen die er te winnen zijn. (kosten 1,00 euro per stuk en 6 stuks voor 5,00 euro)

De loten die jullie bij inschrijving hebben ontvangen, staan op naam en dingen ook mee naar de vele prijzen echter indien men niet aanwezig is vervalt de aanspraak op de prijzen die op naam staan.

Voor nu welterusten en wij nemen er nog 1 op de geslaagde avond.

De Toernooicommissie
(Emmy, Mark en Jaco)


vrijdag 15 september 2017, 23:57 uur 0 reacties (reageer)
dag 4 Shoeby Open
 Mark van der Kruk  BELANGRIJK NIEUWS  267x gelezen
Pfffffffffffff, vandaag was een hectische dag. Waren aanvankelijk de banen netjes drooggeblazen om 18.00 uur en de wedstrijden begonnen, om 18.30 was het over met de pret en lagen de banen wederom blank. Op de video op facebook is wel te zien hoe iedereen zoveel mogelijk hielp om de banen binnen afzienbare tijd weer droog te krijgen. Tijdens dit zware werk, werd er in de kantine zoals iedereen gewend is weer met ruime hoeveelheden hapjes ronggegaan en dronk iedereen een lekker drankje. Uiteindelijk is het gelukt om de banen droog te krijgen en konden we de partijen af spelen. Alle partijen liepen wat uit en de laatste damesdubbel kwam om 00.45 van de baan.

Verder waren er 3x een HE3 te zien die voor de nodige sensatie zorgden. Mooie wedstrijden en mooie uitslagen van deze heren. Hoewel alle partijen deze avond heel leuk waren om naar te kijken.
Voor morgen maken wij lekkere broodjes hamburger of gehaktballen met satesaus voor jullie, dus thuis hoef je niet te eten.

Vanaf 18.00 uur hopen wij jullie weer te verwelkomen op een droog park.

Voor nu welterusten
De Toernooicommissie
(Emmy, Mark en Jaco)

vrijdag 15 september 2017, 01:21 uur 1 reactie (reageer)


Dag 3 Shoeby Open
 Mark van der Kruk  BELANGRIJK NIEUWS  216x gelezen
Jaaaaaaaa, daar zijn we weer met de 3e dag van het Shoeby Open Toernooi.
De weergoden waren ons deze avond goed gezind en de storm die over het land raasde vandaag was gaan liggen toen de wedstrijden begonnen. Ook wij ontkwamen niet aan de storm en alle banen waren bezaaid met takken en bladeren. Onze groundsman is enkele uren bezig geweest om alles zo goed mogelijk bladvrij te maken waardoor om 18.00 uur de banen er weer perfect bij lagen.

Vandaag zijn er bijna 32 wedstrijden gespeeld en de laatste dames dubbel is nog bezig op baan 2.

De voorspellingen van het weer voor morgen zijn niet al te best. Uiteraard proberen wij alles op onze gravelbanen te spelen deze dag maar de mogelijkheid bestaat dat we moeten uitwijken. We proberen iedereen daarvoor op tijd te bellen/sms-en dus hou de telefoon in de gaten. Horen jullie niets dan word je gewoon op onze club verwacht.

Zaterdag een heerlijke barbecue en zondag een speciale Texas barbecue. Bonnen hiervoor zijn deze dagen aan de bar te koop.

Om 20.30 morgen wordt er een HE3 gespeeld met een speler die speciaal voor ons toernooi heeft ingeschreven. Hij is 15 jaar en woont in Amsterdam. Dit is dus zeker de moeite waard om te komen kijken en deze jonge speler aan te moedigen. Hij speelt tegen een lid van onze club nl Paul Ijmker.

Rest ons jullie een goede nachtrust te wensen en wij drinken er nog een paar nu op de geslaagde avond.

De Toernooicommissie
(Emmy, Mark en Jaco)

donderdag 14 september 2017, 00:05 uur 0 reacties (reageer)
Dag 2 Shoeby Open Vriezenveen
 Mark van der Kruk  BELANGRIJK NIEUWS  274x gelezen
Dag 2, shoeby Open Vriezenveen spande erom.... konden we wel of niet spelen op ons park. Vanmiddag om 14.00 lagen de banen erbij alsof we 8 zwembaden hadden. Zelfs om 5 uur lagen er op de meeste banen nog veel plassen. Met man en macht is er met blazers en trekkers gewerkt om de banen maar op tijd droog te krijgen voor 18.00 uur. Dit is ten dele gelukt maar heeft geen hinder ondervonden voor de rest van de avond.

Het was weer een gezellige dag, op een vervelende valpartij van een parkbezoeker na. Gelukkig is alles goed met hem op dit moment.

De HE3 was een prachtige partij om naar te kijken en velen wisten ons park te bezoeken voor deze wedstrijd.

Voor morgen hopen we dat de weergoden ons gezind zijn en staat er een mooie Heren Dubbel 3 op de agenda om 20.30 uur. Reden dus om te komen kijken

Vrijdag verkopen we tijdens de avond lekkere broodjes hamburger uit eigen keuken. Zaterdag de traditionele barbecue, met Jeroen die lekkere stukken vlees voor ons klaarmaakt. Zondag op de finaledag is er wederom een barbecue uit de rookoven. Tevens de verloting met een hoofdprijs die we nog niet gaan verklappen.

Wij hopen jullie snel te mogen begroeten op ons park en voor vandaag, slaap lekker .....

De Toernooicommissie
(Emmy, Mark en Jaco)

woensdag 13 september 2017, 00:19 uur 0 reacties (reageer)
1e dag Shoeby Open Vriezenveen
 Mark van der Kruk  BELANGRIJK NIEUWS  295x gelezen
Onder het genot van een biertje schrijven we dit stukje en evalueren de eerste dag. Op een fikse regenbui na, hebben we toch nog op tijd onze partijen kunnen spelen. Waar het in 1e instantie soms een uitgemaakte zaak was wie er zou winnen, bleek in de 2e set en de super tie-break dat dit nog niet zo eenvoudig was.

De hapjes waren in overvloed aanwezig en de daarbij behorende drankjes niet minder.
Voor morgen staat er een mooie wedstrijd HE3 op de planning om 20.30. Reden temeer om ons park te bezoeken en te komen kijken.

Wij wensen jullie een goede nachtrust en tot ziens bij het Shoeby Vriezenveen Open.

De toernooicommissie
(Emmy, Mark, Jaco)

dinsdag 12 september 2017, 00:47 uur 0 reacties (reageer)
Najaarscompetitie
 Jaco Bernasco  BELANGRIJK NIEUWS  434x gelezen

Beste Leden,

de najaarscompetitie is in aantocht en reden om terug te komen op het item "zelf etenswaren meebrengen". 

In mei hebben we een bijeenkomst gehad met de aanvoerders van de teams. Hier is besloten dat er door de tennisclub tijdens de competitie een hapjesplateau klaargemaakt zal worden ter vervanging van de huidige versnaperingen die tijdens de competitie meegenomen worden.

Graag willen wij van de teamcaptains weten wie er mee doen met deze opzet. De kosten per keer, per plateau bedragen 12,50.

Hier zit in stokbrood, toastjes, brie, kaas, worst, 2 smeersels, heksenkaas, komkommer en een zak chips.

Bovenstaande betekent dat vanaf de najaarscompetitie het niet meer is toegestaan eigen etenswaren voor na de wedstrijden mee te nemen. 

De kosten worden middels een factuur naar de teamcaptains verzonden dus hoeven niet contant afgerekend te worden.

Reacties en aanmeldingen graag voor 12 september as op mailadres kantinecommissie@tennisclubvriezenveen.nl

Alvast bedankt voor jullie medewerking

 

maandag 28 augustus 2017, 15:07 uur 1 reactie (reageer)
Winnaars Hekman Open
 Mark van der Kruk  BELANGRIJK NIEUWS  470x gelezen
Winnaars Hekman Open Vroomshoop

Download bestanden
Winnaars Hekman Open Vroomshoop 638 KB (517x opgehaald)
maandag 10 juli 2017, 12:11 uur 0 reacties (reageer)
nieuwsbericht juni
 Mark van der Kruk  BELANGRIJK NIEUWS  516x gelezen
nieuwsbericht juni van de voorzitter

Download bestanden
nieuwsbericht juni 578 KB (703x opgehaald)
donderdag 29 juni 2017, 18:21 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 BELANGRIJK NIEUWS
 Nieuwe website www.tennisclubvriezenveen.nl
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams