Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
10 sep. Smelt Kappers Open 10 september
10 sep. Smelt Kappers Open 9 september
9 sep. Smelt Kappers open 8 september
8 sep. Smelt Kappers open 7 september
6 sep. smelt kappers open 6 september
5 sep. Smelt kappers open maandag 5 september
29 mei Feestavond 4 juni
26 mei Kantinediensten
15 mei Laatste competitiedag 4 juni
26 maa. Overzicht kantinedienst 2016
13 maa. Toernooikalender
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
IMG-20150906-WA0066.jpg
IMG-20150906-WA0065.jpg
IMG-20150906-WA0064.jpg
Meest recente foto's
Smelt Kappers Open 10 september
 Jaco Bernasco  BELANGRIJK NIEUWS  67x gelezen
Vandaag zijn de meeste kwart finales gespeeld. Het was erg warm om te tennissen maar de uitslagen staan inmiddels op toernooi.nl. We genieten nog na met een heerlijke barbecue op dit moment.

Morgen zitten we helemaal vol met kwart- / halve-  en finales vanaf 10.00 uur. De barbecue gaat weer aan en iedereen kan een hapje eten. Als alles meezit hebben we de prijsuitreiking rond 18.00 uur. Na de prijsuitreiking volgt de verloting met als hoofdprijs een wireless audio multiroom van Samsung twv 329,00. Verder hebben we buiten de hoofdprijs nog 55 andere prijzen te verloten.

We hopen iedereen morgen wederom te mogen begroeten en wensen jullie een prettige finaledag toe.

Mark en Jaco 

zaterdag 10 september 2016, 19:44 uur 0 reacties (reageer)
Smelt Kappers Open 9 september
 Jaco Bernasco  BELANGRIJK NIEUWS  56x gelezen
Tja, wat moeten we nog schrijven na een prachtig mooie dag zowel het weer alsmede de wedstrijden. De gezellige avond met muziek is nog steeds bezig maar we lopen naar het einde. Wat hebben we tot nu toe een geweldige week gehad. Inmiddels zijn de meeste kwart, halve en finales bekend en maken we ons op voor het finale weekend.

Morgen een heerlijke barbecue met sate, hamburgers en karbonades, salades, stokbrood en wat er nog meer te eten valt. 

We starten morgen om 10.00 uur en de laatste partijen van de zaterdag zullen rond 18.00 uur de baan op gaan. 

Wij sluiten de kantine zometeen, gaan slapen en zien jullie hopenlijk morgen allemaal op een zonovergoten dag bij de Tennisclub van Vriezenveen

Mark en Jaco

zaterdag 10 september 2016, 01:29 uur 0 reacties (reageer)
Smelt Kappers open 8 september
 Jaco Bernasco  BELANGRIJK NIEUWS  60x gelezen
Update Smelt Kappers Open 8 september 2016

Vandaag was een iets rustigere dag met tenniswedstrijden. 17 wedstrijden werden er gespeeld met als topper de HE3 tussen Wietse Post en Cyrille Marsman. De uitslag was in positieve zin voor Wietse deze avond. 

Morgen verwachten we wederom prachtig mooi weer en hebben we Grillmaster Bernhards ingevolgen vanuit de Boerhaavelaan om ons te voorzien van ambachtelijke gegrilde hamburgers van slagerij Aalderink.  Een zekere aanrader om te proeven.

Vanaf 21.00 uur draaien we gezellige muziek uit de 70's, 80's en 90's. Wij hopen op een goede opkomst. Aan ons zal het niet liggen. Rest ons wederom jullie een goede nacht te wensen en voor de mensen die dit morgenochtend lezen een goedemorgen. 

Tot ziens allemaal.

Mark en Jaco

vrijdag 9 september 2016, 00:12 uur 0 reacties (reageer)
Smelt Kappers open 7 september
 Jaco Bernasco  BELANGRIJK NIEUWS  56x gelezen
Dag 3, woensdag 7 september 2016

Wat hadden we weer een prachtige dag. De temperaturen lopen gedurende de week steeds meer op en de temperaturen op de baan ook. We hebben vandaag een paar geweldige en spannende wedstrijden mogen zien. De laatste spelers zijn net 5 minuten van de baan en drinken een lekker koud biertje op het terras. Morgen staan weer een aantal leuke wedstrijden gepland. Met als topper de Heren Enkel 3 om 19.15 uur. Wat zullen wij als tennisliefhebbers hiervan gaan genieten op baan 1. 

As vrijdag staat de barbecue aan voor overheerlijke broodjes hamburger en de gezellige avond. 

De wedstrijden voor de komende dagen zijn doorgepland. Dit is voorlopig en er kunnen nog een aantal wijzigingen plaatsvinden. Dit zal gebeuren als er spelers in meerdere categorien doorgaan naar halve finales. Houdt aub toernooi.nl in de gaten. Rest ons jullie een goede nachtrust toe te wensen en voor degene die morgen moeten spelen, veel succes

Mark en Jaco

donderdag 8 september 2016, 00:35 uur 0 reacties (reageer)


smelt kappers open 6 september
 Jaco Bernasco  BELANGRIJK NIEUWS  63x gelezen

Dag 2 Dinsdag 6 september 2016.

Met een zonovergoten dinsdagavond zijn er weer ruim 23 wedstrijden gespeeld. Enkele poules zijn al uitgespeeld en daar zijn de kwart/halve finalisten al van bekend. Het was wederom een gezellige avond met alle lekkere hapjes, die aangeboden worden door de tennisclub en de sponsoren. De laatste 6 wedstrijden zijn in volle gang op het moment (22.48 uur) en de tapkraan staat nog steeds open. Morgen hopen we op weer wat leuke partijen om naar te kijken. Om 18.00 uur de DD6, de HE6 om 19.15 uur en de DD3 om 21.45 uur. Wij hopen uiteraard weer op een hoge opkomst.

De lootjes die jullie gekregen hebben bij de wedstrijdtafel zijn voor de verloting op as zondag. Wij hebben een leuk aantal prijzen weg te geven. De lootjes staan wel op naam geregistreerd. Indien je zelf niet aanwezig bent bij de verloting, vervalt het lot en wordt er een nieuwe prijswinnaar getrokken.

Tot morgen allemaal of anders tot elders deze week

Mark en Jaco


dinsdag 6 september 2016, 23:42 uur 0 reacties (reageer)
Smelt kappers open maandag 5 september
 Mark van der Kruk  BELANGRIJK NIEUWS  65x gelezen

De eerste dag van het toernooi zit erop en nu al is de spanning te merken op de banen. Tot laat werd er gespeeld op een gelukkig aangename warme dag en avond. Met 23 partijen is de kop eraf en maken we ons op voor een mooie dinsdag. Dinsdag 6 september speelt om 19.15 uur de HE5 en om 20.30 uur de DD3. Zeker een aanrader om allen te komen kijken. Houdt tevens as vrijdagavond vrij voor de gezellige muziekavond, de zaterdag voor de barbecue en de zondag uiteraard voor een barbecue en prijsuitreiking. Wij gaan lekker slapen en morgen weer voor de volle 100% er tegenaan.

Welterusten

Mark en Jaco

maandag 5 september 2016, 23:39 uur 0 reacties (reageer)
Feestavond 4 juni
 Jaco Bernasco  BELANGRIJK NIEUWS  209x gelezen

Beste Leden,

4 juni as is de laatste competitiedag. Om dit gezellig af te sluiten is er deze avond een buffet voor iedereen. Kosten zijn 12,50 per persoon en wordt geserveerd om 20.00 uur. (opgave tot as woensdag 1 juni op kantinecommissie@tennisclubvriezenveen.nl ovv team en aantal personen. Degene die zich al via het formulier hebben opgegeven hoeven zich niet nogmaals op te geven) Voor de teams die uitspelen begrijpen we dat 20.00 uur niet helemaal haalbaar is. Wij zullen voor de teams die later komen nog apart bakken. Hierbij maken wij een schnitzel (met champignonsaus), patat en (rauwkost)salade. De hele avond zal er gezellige (dans)muziek zijn en gaan we door tot in de kleine uurtjes. Van 21.00 tot 22.00 uur hebben we happy hour en zijn alle dranken 1,25 euro. Gezelligheid, sportiviteit, eten en drinken staan deze dag op nummer 1. Als er kampioenen zijn deze dag (wat wel waarschijnlijk is) zullen deze op deze avond ook gehuldigd worden uiteraard.

We hopen alle leden en niet leden te mogen begroeten op deze laatste dag.

De feestcommisssie
zondag 29 mei 2016, 21:03 uur 0 reacties (reageer)
Kantinediensten
 Jaco Bernasco  BELANGRIJK NIEUWS  232x gelezen

Beste leden,

Afgelopen week zijn er wederom een aantal bardiensten niet op komen dagen. We verzoeken nogmaals iedereen om aan deze verplichting te voldoen, danwel vervanging te regelen.

 Tevens vragen wij jullie aandacht voor het volgende:

Daar we het vanaf dit jaar zonder Siny, Mieny en Hennie moeten doen, die elke maandag hebben schoongemaakt, willen we de doordeweekse bardiensten vragen tijdens hun dienst wat extra te doen. Vaak is het niet druk en wij zijn er erg mee geholpen.

 

Denk hierbij aan:

-          Vegen van kantine, gang en/of terras

-          Afnemen van tafels binnen, buiten, bar en keuken

-          Karton in de bijkeuken losscheuren en bij elkaar doen. Lege wijnflessen in dozen. Indien mogelijk dit in uw auto zetten en in resp papiercontainer / glasbak doen wanneer het u uitkomt

-          Flesjes frisdrank, flessen wijn aanvullen in koeling

-          Mandjes met suiker, melk, koekjes aanvullen

       Prullenbakken op terras legen en langs de baan (plastic aub in de daarvoor bestemde container)

-          Bier-, wijn- en frisdrank glazen door de vaatwasmachine doen (die worden vaak alleen in de spoelbak schoongemaakt) en de bar afnemen

 Uiteraard hoeft niet alles op 1 avond. Kijk een beetje wat nodig is. Zo houden we met z’n allen de kantine en terras schoon.

De normale schoonmaak van toiletten/kleedkamers etc wordt 2x per week gedaan door een betaalde kracht.

Bedankt voor jullie medewerking!

De kantinecommissie


donderdag 26 mei 2016, 23:24 uur 0 reacties (reageer)
Laatste competitiedag 4 juni
 Jaco Bernasco  BELANGRIJK NIEUWS  188x gelezen

Beste Leden,

Over 3 weken, op 4 juni as, is het alweer zover en zal de laatste competitiedag plaatsvinden. Net als voorgaande jaren willen wij dit afsluiten met een warm en koud buffet. Zoals jullie voorgaande jaren een chinees buffet kregen, zal het dit jaar iets anders zijn en kiezen we voor een buffet met oa koude salades, koude vleesschotel, warme spare-ribs, schnitzel etc etc. De kosten voor dit buffet zijn 12,50 per persoon en kan op de dag zelf afgerekend dan wel op de consumptiekaart van het team bijgeschreven worden. Het is wel noodzakelijk voor het buffet in te schrijven uiterlijk 28 mei as. Het opgave formulier ligt op de bar in de kantine. Graag jullie team vermelden hierop en de namen van de personen die aan het buffet deelnemen. Het buffet wordt rond 20.00 uur geserveerd. De keuken van de club is op enkele dingen na (voor de kinderen) gesloten vanaf 18.00 uur. Wij hopen dat iedereen komt op deze laatste competitiedag om er een gezellige avond van te maken.  Iedereen is welkom op deze avond, zowel alle leden als niet-leden

De kantinecommissie
zondag 15 mei 2016, 22:25 uur 0 reacties (reageer)
Overzicht kantinedienst 2016
 Jaco Bernasco  BELANGRIJK NIEUWS  458x gelezen

Beste leden,

Hierbij het rooster voor de kantinediensten van 2016


Download bestanden
kantinedienstrooster 2016 (2) 343 KB (957x opgehaald)
zaterdag 26 maart 2016, 14:09 uur 0 reacties (reageer)
1 2
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 AANMELDEN NIEUWE LEDEN
 BELANGRIJK NIEUWS
 FORMULIEREN
 GEVRAAGD
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams